Jan 28, 2019

Pinjaman cepat dengan cemerlang kredit

Pernah tertanya-tanya di mana untuk mendapatkan pinjaman cepat tanpa dicegah dengan cek kredit atau proses yang sangat rumit? Kami telah banyak kali mengemukakan soalan ini dan sebagainya. Tetapi ini sering menjadi soalan tanpa jawapan kerana sebagai rakyat Malaysia kita tidak mempunyai banyak pilihan di luar bank dan institusi kewangan atau peminjam.

Anda mungkin ingin mencari tempat di mana anda boleh mendapatkan pinjaman tanpa pemeriksaan kredit untuk beberapa sebab. Anda mungkin gagal membuat beberapa bayaran dan telah disenarai hitam, anda mungkin telah menjadi penjamin kepada pinjaman pihak lain dan mereka mungkin gagal membayar.

Terlepas dari apa keadaan itu adalah kebenaran adalah laporan kredit yang buruk akan menghalang anda daripada mendapatkan pinjaman dalam banyak jika tidak semua bank dan institusi kewangan yang ditubuhkan.

Di mana anda boleh mendapatkan pinjaman cepat?

Sekiranya anda mahukan pinjaman cepat tanpa pemeriksaan kredit, hanya dua kemungkinan hasil untuk anda sama ada dengan pemberi pinjaman atau rakan. Ini sudah tentu dengan pengecualian sesuatu yang anda miliki. Kedua-dua pilihan ini tidak ideal kerana biasanya pemberi pinjaman mengenakan kadar faedah yang tinggi dan anda tidak mahu berhutang kepada rakan atau keluarga anda.

Walau bagaimanapun, kini terdapat perkhidmatan yang dipanggil cashwagon.my yang membolehkan anda mendapatkan pinjaman cepat tanpa sebarang cek kredit. Bagaimana ia berfungsi adalah mudah, anda perlu mengisi permohonan dalam talian yang hanya mengambil masa beberapa minit dan dalam tempoh 30 minit pinjaman anda akan diluluskan dan dipindahkan ke akaun anda dalam masa 24 jam. Dua ciri terbaik dari kemudahan ini boleh disimpulkan sebagai pinjaman cepat, tidak ada pemeriksaan kredit.

Adakah sejarah kredit penting untuk mendapatkan pinjaman?

Sejarah kredit sering mempunyai semua pinjaman dan butiran pembayaran balik dan membolehkan pemberi pinjaman mendapatkan gambaran yang lebih jelas mengenai keupayaan pembayaran balik anda berdasarkan sejarah anda. Walau bagaimanapun, ini agak menyusahkan dalam banyak kes kerana tanpa mengira kedudukan kewangan anda bertambah baik dari masa ke masa sejarah kredit mungkin masih melukis anda sebagai peminjam berisiko tinggi di mana anda akan dinafikan pinjaman.

Jan 28, 2019